Fornøyde foreldre

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Brådalsfjellet du er mest fornøyd med?»

 

«Knallgode på foreldresamarbeid og tilbakemeldinger. Fullkost med godt og variert kosthold. Er veldig mye ute. Inspirerende formingsaktiviteter, og glade barn.»

«Meget fornøyd med personalet og ledelsen. Dere er flinke til å se barnet, gi trygghet og utfordrer de med ulike aktiviteter. Barna lærer mye hele tiden og på meg virker det som om barna elsker det! Dere er også gode på å endre dere hvis det er noe som ikke funker. Gode på å finne nye løsninger. Tilpasningsdyktige er det riktige ordet! God og trygg barnehage!»

«Jeg er kjempefornøyd med alt i Brådalsfjellet barnehage, men hvis jeg skal trekke fram noe spesifikt vil jeg si at de er utrolig flinke til å finne på forskjellige ting med barna. Lærerike ting som barna kan ta med seg videre i livet. De sender ut en flott månedsplan hver måned som inneholder hva barna gjør i barnehagen og i tillegg legger de ut bilder av barna i Spireportalen flere ganger i uka, så vi som foreldre kan følge med og være en del av hverdagen dems. Dette synes jeg personlig har vært helt supert.»

«Jeg er mest fornøyd med at det utarbeides systematiske planer for læring, de ansatte er så flinke med barna (tydeligvis siden vårt barn trives godt i barnehagen) at det er god informasjon både på mail og via Spireportalen.»

«Kjente fjes møter oss hver dag, alltid like blide og tar imot vårt barn. Noe som føles trygt både for liten og stor. Det at de blir delt opp i mindre grupper gjør at jeg føler meg trygg på at mitt barn blir sett og får muligheten til å utvikle seg i trygge rammer i eget tempo.»

«At de er mye ute, går mye turer, personalet!»

«Den gode dialogen jeg har med de ansatte. De er alltid blide, hyggelige og imøtekommende. Møter oss alltid med et smil i garderoben om morgenen og forteller oss alltid hvordan dagen har vært da vi kommer for å hente.»

«Jeg er veldig fornøyd med barnas læring gjennom så mange aktiviteter. At de får være mye ute og sammen med barn i forskjellig alder. Det er mye kreativ stimulering, og de får smake på mye forskjellig god mat. Personalet fra alle avdelinger virker å ha et forhold til vårt barn, enda barnehagen er så stor, det er imponerende!»

«Dyktige ansatte som tar veldig godt vare på barna. Alltid omsorgsfulle og inkluderende. De er opptatt av godt kosthold, og vi er trygge på at barna får tilbud om variert mat. Fint uteområde og fine turmuligheter. Vi har hatt barn i barnehagen i mange år og er kjempefornøyd!»

«Hyggelige, kompetente og omsorgsfulle voksne. Det føles veldig trygt og greit å levere barnet der, og vite at han har det bra og trives!»

 

Personvern