Stjerneklubben

En til to dager i uka samles 2- og 3 åringene i Stjerneklubben. De går på turer til «Tusseskogen», griller/ lager mat ute, gjennomfører ulike formingsaktiviteter, danser og blir kjent med hverandre på tvers av småbarnsavdelingene.

Her utfordres motorikken og kreativiteten, og her knyttes verdifulle vennskapsbånd.

Det er en voksen fra hver avdeling med i Stjerneklubben – dette for å sikre at barna har med seg en kjent og kjær voksen de er trygg på inn i Stjerneklubben – dette er viktig når man blir utfordret på og må tre litt ut av komfortsonen sin.

Dette er en svært populær klubb, og vi erfarer at tilvenning til storebarns avdelingene går lettere – dette fordi barna allerede kjenner flere av de de skal gå sammen med på stor avdeling.

Vi er stolte av Stjerneklubben vår – fordi vi ser den skaper trygge og glade barn med sol i sinnet og sol i hjertet – helt i Espira sin ånd!

Personvern og cookies